Home » Posts tagged with "Valdet Grapci"

Grapci: Bëmë gabime të shumta në sulm

“Basketbollistët në vijën e sulmit dështuan në gjuajtjet për tri pikë, sikurse edhe për dy pikë dhe kjo mendoj se ishte e mjaftueshme që të humbim ndeshjen”, theksoi Valdet Grapci, kapiten i KB Peja. Kapiteni i klubit të basketbollit Peja, Valdet Grapci, tha se mos përqendrimi sa duhet i ka kushtuar skuadrës së tij që pësuan humbje në ballafaqim me Sigal Prishtinën. Peja për... 
Etiketat: ,

Miftari kërkon zbutjen e dënimit

Përveç Ersid Lucës, FBK-ja pati dënuar për përfshirje në incident në plejofin e kaluar edhe ndihmëstrajnerin Valdet Spahija (12 muaj) dhe basketbollistët Valdet Grapci (9 muaj) e Florian Miftari (10 muaj). Ky i fundit ka bërë kërkesë në FBK që t’i zbutet dënimi që i përfundon më 1 mars. Nëse kërkesa e tij aprovohet, Miftari karrierën do ta vazhdojë te Bashkimi i Prizrenit. “Kam...