Home » Posts tagged with "SIG-KOS BASHKIMI"

Peja më e përforcuara

Në basketbollin kosovar ka përfunduar afati kalimtar. Klubet kanë shfrytëzuar maksimalisht kohën për përforcime. Klubi më përforcuar është Peja që ka angazhuar pesë basketbollistë – katër vendas dhe një të huaj. KB ”PEJA” 1. Alban Veseli nga Sigal Prishtina 2. Artin Gashi nga Sigkos Bashkimi 3. Muhamed Hasani nga Sigal Prishtina 4. Samir Shaptahoviq nga Sigkos Bashkimi 5. Zoran...