Home » Posts tagged with "Safet Mustafa"

Mustafës i zbutet suspendimi, nga përjetë në një vit

“Kur nuk ka shi, bën edhe breshër”. Kështu është shprehur basketbollisti i Trepçës, Safet Mustafa, kur ka kuptuar se i është zbutur dënimi nga Komisioni Arbitrar i Federatës së Basketbollit të Kosovës. FBK-ja të martën ka njoftuar se suspendimi i përjetshëm i Mustafës i marrë nga komisari i garave është zbutur në një vit. Basketbollisti mitrovicas do të ketë të... 

Rrahja në llogarinë e Mustafës

Federata e Basketbollit e Kosovës i ka shqiptuar dënimet për akterët e përfshirë në përleshjen ndërmjet basketbollistëve të Trepçës dhe atyre të Bambit. Këtë incident më së shtrenjti e ka paguar Safet Mustafa, i cili është dënuar përjetë. Klubi serb është dënuar me tri ndeshje pa praninë e shikuesve dhe me 400 euro sa është gjobitur edhe klubi ‘xehetar’. Ndeshja Bambi...