Home » Posts tagged with "Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve"

Sqaron MKRS: 500 mijë euro do të investohen në stadium

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve ka lëshuar një komunikatë për të sqaruar rreth parave që do të investohen në stadiumin e Prishtinës. “Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, dëshiron të sqarojë opinion se lajmi për ndarjen e shumës prej 500 mijë eurosh për FC Prishtina është i pasaktë. Bazuar në Ligjin për Buxhetin, të miratuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës,...