Home » Posts tagged with "Joey Barton"

Lojtarët e Newcastles me mustaqe kërkojnë fitoren e parë

Katër futbollistë të skuadrës Newcastle United kanë sfiduar njëri tjetrin para fillimit të edicionit të ri në Premier League. Joey Barton, Alan Smith, Andy Carroll dhe Ryan Taylor kanë vënë bast mes vete se kush do të rrit më shumë mustaqet. Së fundit katër lojtarët kanë thënë se nuk do të heqin mustaqet derisa skuadra e tyre të shënoi fitoren e parë në Premier League. Këtë...