Home » Posts tagged with "IFFS"

IFFS: La Liga më e mira në botë

Federata Ndërkombëtare për Statistika në Futboll (IFFS) e ka vlerësuar La Ligën spanjolle si ligën më të mirë në botë për vitin 2010. Liga elitare e kampionatit spanjoll ka mposhtur Ligën Premier të kampionatit anglez për të marrë kreun e renditjes, që është kalkuluar duke mbledhur pikët e fituara nga top pesë ekipet në secilën ligë në garën zyrtare, dhe duke e shumëzuar...