Home » Posts tagged with "Guarin"

Moratti: Guarin është shumë i fortë

Massimo Moratti duket i kënaqur dhe i pëlqen çdo ditë e më shumë Interi i ri që po lind. Në dalje të mbledhjes së aksionistëve, ku u diskutua buxheti i klubit, Moratti nuk nguron të lavdërojë lojtarët që duket se i kanë rikthyer buzëqeshjen numrit 1 të Interit. “Cassano luajti mirë ndaj Pescaras, më pëlqeu shumë, u tregua inteligjent duke i shërbyer skuadrës, si në asist...