Home » Posts tagged with "Ersid Lucës"

Miftari kërkon zbutjen e dënimit

Përveç Ersid Lucës, FBK-ja pati dënuar për përfshirje në incident në plejofin e kaluar edhe ndihmëstrajnerin Valdet Spahija (12 muaj) dhe basketbollistët Valdet Grapci (9 muaj) e Florian Miftari (10 muaj). Ky i fundit ka bërë kërkesë në FBK që t’i zbutet dënimi që i përfundon më 1 mars. Nëse kërkesa e tij aprovohet, Miftari karrierën do ta vazhdojë te Bashkimi i Prizrenit. “Kam...